Over ons

ZieZo! denkt in oplossingen, voor alle grafische uitingen. In de breedste zin van het woord helpen wij bij de totstandkoming van al uw communicatie uitingen. Van ontwerp tot uitvoering, wij nemen alle zorg uit handen. Met onze jarenlange ervaring in printed media en promotionele artikelen kennen wij als geen ander het klappen van de zweep. ZieZo! bespaart u tijd en geld, zodat u uw energie kunt steken in zaken waar uw aandacht binnen uw bedrijf het meest nodig is.

ZieZo! werkt samen met FSC gecertificeerde bedrijven. Op deze manier doen we ons best zoveel mogelijk rekening te houden met mens, milieu én kwaliteit.

ZieZo! is aangesloten bij het KVGO.

Onze werkwijze

Wij komen naar u toe, luisteren naar uw wensen, denken mee, adviseren en komen met een voorstel. Bij dat voorstel treft u altijd een concurrerende prijs aan! Ondanks het feit dat wij uw opdracht van A tot Z persoonlijk begeleiden, lukt het ons altijd om de beste prijs-kwaliteit verhouding te handhaven. Simpelweg omdat wij doen waar u geen tijd voor heeft: namelijk ‘de boer’ op gaan voor de scherpste prijs voor uw drukwerk en gerelateerde zaken. ZieZo! werkt al jaren nauw samen met de grootste leveranciers van drukwerk en grafische diensten en is daar een graag geziene gesprekspartner. Dat levert vaak verrassende prijzen, levertijden en resultaten op! ZieZo! heeft een naam hoog te houden als het op het nakomen van afspraken en afgesproken levertijden aankomt.

Uw grootste probleem is bij ZieZo! automatisch opgelost: u hoeft zich geen zorgen te maken over prijzen en kwaliteiten. Die bewaken wij namelijk voor u. Verder zijn wij brutaal genoeg om uw eigen gewaardeerde inbreng waar nodig aan te vullen met bijkomende of alternatieve voorstellen, gebaseerd op onze vakkennis en creativiteit. Zo zijn wij groot geworden als intermediair, zo willen we groot blijven.

ZieZo! Grafische Oplossingen participeert ook in BGM Media, een samenwerkingsproject dat het mogelijk maakt onze expertise aan te bieden in het volledige media traject van concept tot en met realisatie, of delen daarvan. Lees hierover meer op de website van BGM Media of kom eens langs voor een uitgebreide presentatie.

Over Gerard Neijenhuis


Liefhebber van science-fiction. Houdt van lekker eten/drinken en een sportief leven. Veel zittend werk weerhoudt hem niet van noest ambachtelijke arbeid. Ontwerpt beelden en giet deze in brons. Is de eigenaar van ZieZo! Grafische Oplossingen.

gerard@ziezo-go.nl